SluitenMunt-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »
€ 2,- herdenkingsmunt Slava Ukrain
€ 2,- herdenkingsmunt Slava Ukrain

Wissel vandaag nog UW € 2,- om voor deze zeer speciale Slava Ukraini! (Glorie aan Oekraïne) en ontvang de € 2,- herdenkingsmunt gratis thuis!

U betaalt géén verzendkosten à € 3,95 Limitering: Max. 1 per huisadres!

Slava Ukraini! (Glorie aan Oekraïne) is het thema van de meest bijzondere 2 euro herdenkingsmunt sinds jaren. Uitgegeven door Estland met de garantie dat de opbrengst van deze munt volledig door de Centrale Bank van Estland aan Oekraïne wordt geschonken.

Oekraïne is al sinds 2014, na de annexatie van De Krim, in een oorlog verwikkeld met Rusland. Op 24 februari 2022 komt de oorlog in een andere fase nadat Rusland vanaf meerdere kanten Oekraïne binnenvalt.

De munt is een symbool van de steun van de internationale gemeenschap aan Oekraïne in hun strijd tegen de Russische invasie. Oekraïne wordt gesteund op humanitair, financieel en militair vlak. Het krachtige ontwerp is gemaakt door de jonge Oekraïense kunstenares Daria Titova en toont een jong meisje, als symbool van tederheid, dat een vredesduif koestert en beschermt. Zoveel symboliek is zelden in zulke eenvoud op een munt zichtbaar geweest. Een ontwerp om stil van te worden.

Wissel nu uw € 2,- om voor deze zeer speciale € 2,- herdenkingsmunt en ontvang de munt gratis thuis! U betaalt géén verzendkosten à € 3,95!

Limitering: Max. 1 per huisadres!

€ 2,- herdenkingsmunt Slava Ukrain
Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels van vele Internationale Munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt voor deze speciale omwisselactie GEEN verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuisbezorgd op het door u opgegeven adres.